NL / EN

Influencer marketing

We zetten een merk in de spotlight door het te verbinden met ons netwerk aan social influencers en hun volgers, uw doelgroep. Digital zit in onze agency DNA. De influencer scene is bekend terrein voor ons vanaf het ontstaan van de eerste blogs in de fashion en lifestylebranche. Mooi The Agency ontwikkelt creatieve influencer campagnes van strategie tot campagne management.

Het verbinden van de juiste influencers aan merken is onze missie. We creëren brand ambassadors met de juiste link en engagement. Het persoonlijke contact met de juiste influencers is een belangrijke USP; het doel is het realiseren van authentieke branded content.

Wij weten welke influencers bij het merk passen en ons kunnen helpen om de brand story te vertellen en betrokkenheid met de juiste doelgroep te realiseren. De focus ligt hierbij niet alleen op het bereik; de betrokkenheid en kwaliteit van de content is even belangrijk.

Wij ontwikkelen paid en unpaid campagnes voor hero en micro influencers. Samenwerken met beide is belangrijk. Het combineren van hero en micro influencers in een influencer campagne is de juiste manier om op een authentieke manier bekendheid voor een product of merk te creëren. Het doel is om de merken te connecten met de juiste online influencers en brand lovers.

Team
Influencers don’t need millions of fans; they do need to be engaging your target consumers