NL / EN

PR & Storytelling

PR is de kunst van storytelling en is onze fundamentele discipline die centraal staat in onze aanpak. We hebben meer dan tien jaar ervaring in de fashion, beauty en lifestyle branche en hebben een uitgebreid netwerk met media en influencers.

Onze persoonlijke relaties zijn de kern van ons succes en hiermee scoren we de beste resultaten voor onze klanten. Wij produceren relevante content en communiceren op een manier die gehoord en onthouden wordt.

We volgen alle trends op de voet en weten welk verhaal bij wie te pitchen. Mooie verhalen vertellen over onze merken is wat we dagelijks met veel passie doen.

Onze creatieve en gerichte strategie├źn zijn ontworpen om maximale exposure te genereren voor de merken uit ons portfolio. Wij weten de doelgroep feilloos te raken; dit is de basis van elke PR-strategie.

Wij ontwikkelen unieke strategische plannen waarbij we kiezen voor een geïntegreerde aanpak van media relaties, branding, creatief advies, evenementenmarketing, strategische partnership, reclame, media inkoop, influencer marketing en traditionele pr.

Team
PR is our founding discipline that remains central to our approach