Bij MOOI vormen diversiteit en inclusiviteit de basis voor connectie en creatie.

Onze ambitie en authenticiteit zitten in onze mensen en al ons werk, en liggen ten grondslag aan alles wat we doen.

Er was eens…

Vijftien jaar geleden legden onze oprichters de sterke basis voor onze agency. Met hun verschillende achtergronden brachten zij de media- en evenementenindustrie samen onder één dak en creëerden zo de ideale formule voor succesvolle branding en communicatie.

Als creatieve connectors is het onze missie om merken naar een nieuw niveau te tillen en om hun boodschap doelgericht te verspreiden onder de juiste doelgroep. We werken graag voor eerlijke en authentieke merken, die middels een uniek verhaal toegevoegde waarde leveren.

The way we work

Door middel van inspirerende verhalen en strategische, data-driven plannen verbinden we zowel nieuwe als gevestigde merken met de juiste doelgroep. Aan de hand van aansprekende en inspirerende on- en offline content bouwen we aan de gewenste zichtbaarheid. Hierbij zorgen we dat we altijd voorlopen op trends en houden we elk detail nauwlettend in de gaten.

Full service

Als merk is het essentieel om zowel online als offline zichtbaar te zijn en je verhaal te vertellen. Als full-service communication agency, gespecialiseerd in data-driven communicatie, zijn we in staat om jou het volledige spectrum te bieden. Van exclusieve content tot het verspreiden van jouw verhaal middels influencer campagnes, publicaties en events: we create brand experiences that connect, engage and influence.

Maak kennis met ons in-house star team van PR, social media, influencer & content experts.

The team

Ontmoet ons fantastische in-house team van PR, social media, influencer & content experts.

Melissa
Slotemaker

Sharon van Eeghen-Rosier

Youssra
Benaya

Marielle
Adam

Sheela
Groenendijk

Anna
van Duuren

Maxime
Beurskens

Hümeyra
Sariçam

Sabrina
van Wees

Myrea
van den Burger

Annabelle
Montauban

Basma
Benaya

Ilayda
Erol

Karolina
Smiejewska

May
Peters

Aya
Abdaine