Onze diensten

Al sinds ons begin in 2007 maken wij beloftes waar en staan we voor resultaat. Met de juiste balans tussen online en offline media, kijken we naar de behoeften voor jouw merk en zorgen we ervoor dat jij moeiteloos je weg vindt in de dynamische wereld van de media.

We adviseren, implementeren en realiseren, en geven jouw merk zo meer relevantie en exposure. Naast onze samenwerkingen op de lange termijn, bieden we onze diensten en netwerken ook op projectbasis aan.

PR & Storytelling

Verhalen creëren

Dankzij onze sterke mediarelaties, garanderen we hoogwaardige resultaten en editorials die voldoen aan de unieke eisen van onze klanten. Onze aanpak is strategisch, maar ook creatief. Al ruim tien jaar streven we naar en behalen we de beste resultaten. We zijn proactief en gepassioneerd, geven gedetailleerde updates, evalueren op basis van KPI’s, en doen zo nodig aanpassingen. Onze content is gegarandeerd effectief en opvallend. Doordat we overal van op de hoogte zijn, kunnen we de meest geschikte verhalen en concepten pitchen, en vinden we voor elk platform de juiste redactionele plaatsingen.

Influencer Marketing

Brand ambassadors

Met strategische influencer campagnes die zijn ontworpen voor de grootste brand awareness, brengen we je doelgroep in contact met jouw brand story en zorgen we voor meer zichtbaarheid. We geven je het beste talent voor het beste tarief, en onderhouden persoonlijke betrekkingen met verschillende micro en mega social media influencers. Campagnes volgen we op de voet, en we selecteren influencers en kanalen die het beste bij jouw merk en visie passen. Dankzij content die je community echt zal aanspreken, krijgt de social media van je bedrijf gegarandeerd meer bereik en engagement.

Social Media & Content Studio

Online community en identiteit

Bij MOOI the agency hebben we een grote passie voor social media, en kennen we de markt door en door. Ons doel is om je social media channels in te zetten voor het verspreiden van jouw boodschap, en zo meerwaarde te creëren. Eén van de sterkste punten van onze agency is dat we het genereren van de gewenste social media exposure in alle opzichten volledig onder de knie hebben. Onze social media-specialisten weten als geen ander hoe ze je community kunnen laten groeien en veranderen in echte brand ambassadors. We creëren fantastische content, verspreiden deze volgens een goed doordacht content plan, en we zijn experts op het gebied van social media advertising en growth hacking.

Events & Brand Experience

Evenementen organiseren

Brand events zijn dé manier om contact te leggen met je doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een spectaculaire launch party, een intieme lunch met waardevolle kansen voor networking, een product launch of een store opening, je kunt het aan ons overlaten. Met onze individuele en gestructureerde aanpak creëren we unieke concepten, die we omzetten in onvergetelijke brand events. De gasten staat een immersive beleving te wachten, van de uitnodiging tot de experience ter plaatse. Fysiek, online of hybride, we organiseren een evenement dat aan al je behoeften voldoet.

Media Buying

Exposure creëren

Het versterken van je brand awareness door middel van media exposure begint met een goed ontworpen strategie. We helpen je de meest geschikte media outlets te vinden voor je merk, en ontwikkelen op maakt gemaakte strategieën voor campagnes die het verschil maken. Met innovatieve ideeën en creatieve oplossingen zorgen we voor vergrote exposure met een optimaal budget.