Influencer marketing

We zetten een merk in de spotlight door het te verbinden met ons netwerk aan social influencers en hun volgers – jouw doelgroep. Social media zit in ons DNA en we kennen de wereld van influencers als geen ander. MOOI the agency ontwikkelt en implementeert creatieve influencer campagnes die naadloos aansluiten bij jouw wensen.

Het verbinden van de juiste influencers met jouw merk is onze missie. We creëren brand ambassadors met een hoge ROI en engagement. Door middel van persoonlijk contact met ons netwerk van influencers realiseren we authentieke branded content.

Influencer Marketing

Influencer Marketing

Wij weten welke influencers bij jouw merk matchen en wie geschikt is om het merkverhaal te vertellen.  De focus ligt hierbij niet alleen op bereik – de kwaliteit van de content is even belangrijk.

 Wij ontwikkelen paid en unpaid campagnes met hero en micro influencers. Beide type samenwerkingen zijn waardevol. Het combineren van hero en micro influencers in een influencer campagne zorgt op een authentieke manier voor meer bekendheid van een product of merk. Het doel is om de merken te connecten met de juiste online influencers en brand lovers.