Nieuwe merkbeelden voor Biodermal

Klant: Biodermal

Project: Nieuw merkbeeld

Opdracht: behoefte aan een nieuwe, frisse uitstraling, passend binnen de huidige tijdsgeest

Biodermal is een Nederlands merk dat ruim 40 jaar actief is met de ontwikkeling en verbetering van huidverzorgingsproducten. Het is in 1975 ontstaan vanuit de behoefte om verzorgingsproducten te ontwikkelen die kleine huidproblemen oplossen. Kennis van de biologische processen van de huid
werd als vertrekpunt gekozen.

The case

De Content Studio van MOOI The Agency is het brein achter de nieuwe merkbeelden van Biodermal. Het Nederlandse huidverzorgingsmerk had behoefte aan een nieuwe, frisse uitstraling, passend binnen de huidige tijdsgeest. Samen met MOOI The Agency werden nieuwe beelden geschoten die aansluiten bij deze wens, zonder de herkenbaarheid en credentials van Biodermal uit het oog te verliezen.  

Biodermal staat al sinds 1975 voor effectieve en kwalitatieve huidverzorging voor iedere huidbehoefte. Het uitgebreide assortiment gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonbescherming is optimaal ondersteunend voor de huid, zodat de huid naturel mooi kan zijn. Biodermal sloeg eerder dit jaar al de handen ineen met MOOI om deze boodschap over te brengen door middel van PR. De nieuwe merkbeelden maken de cirkel rond en ondersteunen de kernwaarden van Biodermal tevens op visueel vlak. 

MOOI The Agency en Biodermal hebben van concept tot ontwikkeling nauw met elkaar samengewerkt. Het resultaat is een reeks beelden die laat zien waar het huidverzorgingsmerk voor staat. Vijf verschillende vrouwen en hun natuurlijk mooie huid staan centraal in de nieuwe beelden. Door middel van de website, social advertising en POS-materialen op de winkelvloer worden de nieuwe beelden uitgerold in heel Nederland. 


Credits: 
Bureau: MOOI the agency 
Concept & art direction: Sheela Groenendijk 
Fotografie: Esmee Franken 
MUAH: Michelle Voogd 
Team Biodermal: Lynn van Kempen en Rose Aitken 

 

 

“Het brein achter de nieuwe merkbeelden van Biodermal

Vorige slide
Volgende slide