Content shoot voor Silk’n

Klant: Silk’n

Project:Content shoot

opdracht: Concept en content creeeren voor website en social media

 

Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. De producten van het merk zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. 

The Case


Het ontwikkelen van visuele verhalen is niet altijd even makkelijker. Daarom helpt MOOI the agency hiermee, onder andere met een Content Shoot. Dit begint bij het bedenken van een communicatieconcept met de doelstelling en de doelgroep van de klant als beginpunt. Dit doen wij door de volgende vragen:

        Wat willen we vertellen?

        Welk gevoel willen we overbrengen?

        Welke beeldstijl hoort hierbij?


Silk’n
Voor het merk Silk’n mochten we deze vraagstukken beantwoorden. Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. De producten van het merk zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. Ze bieden professionele resultaten, in het comfort van je eigen huis.

Het eerste voorstel

Met deze USP’s als uitgangspunt ontwikkelde MOOI een voorstel rondom het “Silk’n moment”. Een moment voor jezelf, waarbij je de tools van Silk’n gebruikt om de meest prachtige en zelfverzekerde versie van jezelf te (her)ontdekken. Een huiselijke setting met een serene uitstraling, natuurlijke belichting en zachte materialen laten de vrouw en haar Silk’n product het middelpunt zijn.

 

Na akkoord van Silk’n op het concept was het tijd voor de executie. Het zoeken van een locatie, het uitkiezen van modellen, het bedenken van een stylingplan en het opstellen van shotlists en scripts – de Content Studio neemt het gehele traject uit handen. Een zeer succesvolle draaidag resulteerde voor Silk’n in een serie prachtige foto’s en video’s voor gebruik op de website en social media. Inmiddels heeft er voor Silk’n een tweede fotoshoot plaatsgevonden en is het de intentie van het merk om al het toekomstige beeld in de stijl van het “Silk’n” moment te laten schieten.

Ben jij benieuwd wat de MOOI Content Studio kan betekenen voor jouw merk of wil jij een foto- of videoshoot plannen? Neem dan contact met ons op.

“Een succesvolle draaidag resulteerde in prachtige foto’s en video’s voor gebruik op de website en social media.” 

Previous slide
Next slide