NL / EN

Mooi
the services

PR & Storytelling

PR is de kunst van storytelling en is onze fundamentele discipline die centraal staat in onze aanpak. We hebben meer dan tien jaar ervaring in de fashion, beauty en lifestyle branche en hebben een uitgebreid netwerk met media en influencers.

Media

In de afgelopen tien jaar hebben wij verschillende mooie klanten geadviseerd over media buying.

Events & Experience marketing

Van event concept tot de gastenlijst en organisatie; Mooi The Agency heeft een volledig aanbod van diensten in evenementenplanning en management. We kiezen een creatieve en tailored aanpak voor elk evenement dat wij organiseren.

Digital & SEO

Digital zit in onze agency DNA. De laatste online ontwikkelingen volgen en implementeren we snel voor onze klanten. Van online zichtbaarheid tot samenwerkingen met de juiste movers en shakers in de influencer scene. Wij implementeren een geïntegreerde digital strategie om online de juiste buzz te creëren.

Influencer marketing

We zetten een merk in de spotlight door het te verbinden met ons netwerk aan social influencers en hun volgers, uw doelgroep. Digital zit in onze agency DNA. De influencer scene is bekend terrein voor ons vanaf het ontstaan van de eerste blogs in de fashion en lifestylebranche. Mooi The Agency ontwikkelt creatieve influencer campagnes van strategie tot campagne management.

Authenticity is key to any successful influencer campaign