Nelson New Collection Season

Klant
Nelson

Project
Brand Events

Opdracht
Launch nieuwe seizoenscollecties

Om de launch van de nieuwe collecties van Nelson te vieren, organiseerden we een meerdaags brand event en een rijdende shopping experience.

De experience

Met behulp van vooraf bepaalde KPI’s en een strategisch concept waar Nelson zeer enthousiast over was, organiseerden we het meerdaagse event ‘Boots In The Woods’ en het mobiele event ‘Spring on Wheels’. Beide events waren bedoeld om de Nelson nieuwe collecties op onvergetelijke wijze te introduceren.

‘Boots In The Woods’ bestond uit een gezellige sleepover bij Het Wylde Pad, waar we een selectie bekende influencers kennis lieten maken met de Nelson collectie en de nieuwste trends. Daarnaast genoten ze van een ontspannen outdoor weekend met allerlei activiteiten, zoals sjoelen en andere Oudhollandse spelletjes, een kampvuur en een barbecue.

Het mobiele event ‘Spring on Wheels’ bestond uit een exclusieve rijdende Nelson shopping experience. Een mobiele schoenenwinkel reed naar verschillende plekken in Nederland, zodat geselecteerde influencers voor hun eigen deur de Nelson lentecollectie konden shoppen en tegelijkertijd content konden creëren. De ‘Spring On Wheels’-truck zorgde voor een praktisch alternatief voor een event, door de experience tot aan de voordeur van de genodigden te brengen.

De events zorgden voor veel inspiratie en engagement. Daarnaast leverde het prachtige content op, veel exposure en een verhoogde omzet voor Nelson.

Vorige slide
Volgende slide

“On Wheels en In The Woods: de Nelson brand events vonden plaats op unieke locaties.”