Wella Professionals Product Launch

Klant
Wella Professionals

Project
Wella Professionals Product Launch

Opdracht
Het introduceren van de nieuwe Elements-productlijn

Om de nieuwe Elements-productlijn te introduceren bij de pers, organiseerden we een exclusieve staycation voor geselecteerde beauty editors.

De experience

Wella Professionals lanceerde hun nieuwe Elements-productlijn, met milde en milieuvriendelijke haarverzorgingsproducten voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Om Elements aan de Nederlands beauty-pers te introduceren, nodigden we ze uit voor een staycation bij The Unbound. Dit milieuvriendelijke resort ligt aan de rand van Amsterdam, tussen ongerepte natuur en moestuinen. Het is de perfecte plek om helemaal tot jezelf te komen.

We organiseerden de staycation in kleine groepsessies. Bij aankomst kregen de editors een korte presentatie over de nieuwe productlijn, en gingen ze daarna meteen door naar de ruime bungalows verspreid over het landgoed. In de bungalows vonden ze een ruime voorraad Elements-producten en een one-of-a-kind badjas waarmee ze heerlijk konden ontspannen.

Naast social media content van de aanwezige pers, zijn er diverse print publicaties verschenen over Elements. Welle Professionals en hun nieuwe lijn werden genoemd in o.a. Cosmopolitan, JAN, Marie Claire, Harper’s Bazaar en Beau Monde.

Vorige slide
Volgende slide

“Een meerdaags event op een locatie die perfect paste bij het merk een de productlijn.”