Van PR agency naar full service communication agency

We blijven sterk in waar we ooit mee zijn begonnen en waar ook onze naam, MOOI op is gebaseerd. MOOI the agency staat voor mooie merken met mooie producten en een mooi verhaal. Wij helpen deze merken graag met het vertellen (storytelling) van deze authentieke verhalen middels data driven PR, influencer marketing, social media en events.

Connect, Engage, Influence

Onze brand promise is Connect, Engage, Influence. Wij verbinden (connect) onze merken we via relevante media-kanalen met de gewenste doelgroep. We bouwen een sterke relatie op (engage) en creëren fans voor een merk (influence).

Visual identity

Samen met graphic designer Sarah Meers hebben we inspirerende gesprekken gevoerd. Werken aan je visual identity is meer dan een nieuw logo en ander lettertype doorvoeren. Het begint met een stukje soul searching en vastleggen wat de kern is waar jouw merk voor staat. Op basis van onze brand promise – Connect, Engage, Influence – is vervolgens een identiteit vastgelegd die dit principe in ieder detail uitdraagt. Een goed voorbeeld hiervan is ons vernieuwde logo waarbij de twee O’s met elkaar verbonden zijn. Minimalistisch en chique, met een toevoeging van warme beige en groen tinten, aangevuld door felle accentkleuren. Kleuren en vormen die vervolgens ook zijn doorgevoerd in ons interieur, gecombineerd met een flinke dosis fun in de vorm van discoballen en een mozaïek spiegelwand. Ook het concept van verbinding in de vorm van inclusiviteit en de gedachte dat ‘iedereen MOOI is’ speelt een grote rol in onze nieuwe visual identity.  

Onze dank gaat uit naar Sarah Meers (@studiomorf). Voor de leuke gesprekken die we samen hebben gevoerd en waarmee zij onze visual identity in een mooie brand guide heeft vormgegeven. Daarnaast wilden we onze identiteit ook terug laten komen op onze werkplek in Amsterdam West. Fleur de Otter (@studiootter) – veel dank voor de toffe ideeën en het verwerken van onze wensen in ons interieur. Het is waanzinnig MOOI geworden.

En last but not least sluit ik graag af sluit af met een BIG thank you en proud op ons super star team van Mooi The Agency. Het is een feest om met elkaar samen te werken aan creatieve en impactvolle campagnes. Daarnaast ook een BIG thank you voor de toffe klanten waar we samen dit mooie werk voor mogen maken.

Volg ons mooie werk en onze merken op Instagram via @mooitheagency.

Melissa Slotemaker – Co-owner MOOI the agency